Månadsbrev september 2024

Månadsbrevet för september är nu publicerat. Läs mer om hur fonderna har utvecklats, vilka  transaktioner som skett i fonder och hur våra förvaltare ser på marknaden i vårt månadsbrev.

September månadsbrev är här! Stockholmsbörsen steg med 1,3 % under månaden trots en tuff start, där kurserna föll sju av de första åtta handelsdagarna. Hittills i år har börsen stigit med 15,2. Med viss försiktighet går vi in i oktober och en höst som bland annat präglas av det amerikanska presidentvalet, Q3-rapporterna och räntebesked från centralbanker runt om i världen.

Om en månad har vi fått svar på flera av dessa frågor. Vi hoppas på starka rapporter och ett tydligt resultat i det amerikanska president- och kongressvalet. Kanske är det önsketänkande, men vi får se.

Klicka här för att läsa månadsbrevet.


Nya fondbestämmelser Sensor Sverige Select och Sensor Räntefond

10 september 2024

Vi vill informera att den 13 september 2024 träder nya fondbestämmelser i kraft avseende fonderna, Sensor Sverige Select och Sensor Räntefond. Ny informationsbroschyr och annan relevant dokumentation kommer den publiceras samma dag som de nya fondbestämmelserna träder i kraft.

Månadsbrev augusti 2024

04 september 2024

Augustis månadsbrev är här! En månad som startade i dramatik och djupa börsfall i Japan, men som repade sig allteftersom månaden gick. I månadsbrevet gräver vi lite djupare i ett av våra portföljbolag, Synsam. Vi går även igenom vilka transaktioner som skett i fonderna och hur vi ser på marknaden. Trevlig läsning.

Åk till toppen