Månadsbrev maj 2024

Månadsbrevet för maj är nu släppt. Läs mer om hur fonderna har utvecklats, vilka transaktioner som skett i fonder och hur våra förvaltare ser på marknaden i vårt månadsbrev.

Månadsbrevet för maj är nu publicerat. Efter både trist väder och börsutveckling i april kom maj med
sol och värme och stigande kurser på Stockholmsbörsen. Kurserna rusade de första två veckorna i maj och höll sig sedan stabila månaden ut. Talesättet ”sell in may and stay away” höll inte denna gång, och heller inte vår farhåga att den trista utvecklingen från april kunde fortsätta.

I månadsbrevet skriver vi längre om ett nytt innehav, Smart Eye, samt delar vår uppfattning om bankerna.

Klicka här för att läsa månadsbrevet.


Månadsbrev augusti 2024

04 september 2024

Augustis månadsbrev är här! En månad som startade i dramatik och djupa börsfall i Japan, men som repade sig allteftersom månaden gick. I månadsbrevet gräver vi lite djupare i ett av våra portföljbolag, Synsam. Vi går även igenom vilka transaktioner som skett i fonderna och hur vi ser på marknaden. Trevlig läsning.

Månadsbrev juli 2024

05 augusti 2024

Månadsbrevet för juli är nu publicerat. Sensor Sverige Select och Sensor Sverige Focus presterade under juli månad bättre än dess respektive jämförelseindex - medan Sensor Räntefond presterade i linje med sitt jämförelseindex. I månadsbrevet kan du läsa hur fonderna har utvecklats, vilka transaktioner som skett i fonder och hur våra förvaltare ser på marknaden i vårt månadsbrev.

Åk till toppen