Månadsbrev juli 2024

Månadsbrevet för juli är nu publicerat. Sensor Sverige Select och Sensor Sverige Focus presterade under juli månad bättre än dess respektive jämförelseindex - medan Sensor Räntefond presterade i linje med sitt jämförelseindex. I månadsbrevet kan du läsa hur fonderna har utvecklats, vilka transaktioner som skett i fonder och hur våra förvaltare ser på marknaden i vårt månadsbrev.

Månadsbrevet för juli är nu släppt. Under månaden presterade Sensor Sverige Select och Sensor Sverige Focus bättre än sina respektive jämförelseindex, medan Sensor Räntefond presterade i linje med sitt jämförelseindex. I månadsbrevet sammanfattar vi Q2-rapporterna, med särskilt fokus på de svenska bankaktierna. Vi djupdyker även i rapporterna från Evolution och BioGaia. Trevlig läsning!

Klicka här för att läsa månadsbrevet.


Nya fondbestämmelser Sensor Sverige Select och Sensor Räntefond

10 september 2024

Vi vill informera att den 13 september 2024 träder nya fondbestämmelser i kraft avseende fonderna, Sensor Sverige Select och Sensor Räntefond. Ny informationsbroschyr och annan relevant dokumentation kommer den publiceras samma dag som de nya fondbestämmelserna träder i kraft.

Månadsbrev augusti 2024

04 september 2024

Augustis månadsbrev är här! En månad som startade i dramatik och djupa börsfall i Japan, men som repade sig allteftersom månaden gick. I månadsbrevet gräver vi lite djupare i ett av våra portföljbolag, Synsam. Vi går även igenom vilka transaktioner som skett i fonderna och hur vi ser på marknaden. Trevlig läsning.

Åk till toppen